Maximizați experiența utilizatorilor prin integrarea conținutului în website pentru a capta atenția lor. Mai mult, pentru a vă crește prezența pe rețelele sociale sau pentru a face cercetări despre clienți și multe altele.
Folosiți integrarea conținutului în website pentru a vă îmbunătăți strategia de conținut. Acest lucru îl puteți realiza prin integrarea de tweet-uri, postări Instagram, pin-uri Pinterest, chestionare și/sau formulare Google. Astfel, vă veți crește gradul de cunoaștere a mărcii și veți îmbunătăți experiența utilizatorului.
Integrarea conținutului în website vă maximizează conținutul
Introduceți o parte din conținutul grozav din alte platforme în website-ul dvs. Acest lucru nu numai că adaugă valoare la ceea ce oferiți, dar vă ajută și să câștigați clienți. Instagram, Vimeo, YouTube, Twitter și alte rețele sociale pot fi integrate în conținutul pe care îl aveți deja, crescându-vă publicul și promovând în continuare tot ceea ce faceți.
Integrarea conținutului în website nu se limitează la rețelele sociale. Poate, de asemenea, aduna mai multe informații de la publicul dvs. Integrarea formularelor de buletine informative, casetelor pentru adresele de e-mail, sondajelor și a altor elemente în care oamenii pot introduce informații vă poate oferi mai multe informații despre cine ajunge pe site-ul dvs. Fără alte prelungiri, haideți să vedem aceste 8 exemple de lucruri pe care le puteți utiliza la integrarea conținutului în website pe care le puteți utiliza în conținutul dvs.:
1. Formulare
Persoanele care ajung pe site-ul dvs. sunt acolo cu un motiv. Poate aveți conținut de marketing, cum ar fi bloguri, care au oferit paginii dvs. un flux constant de trafic organic. Sau poate că reclamele digitale dau roade și aduc oameni noi. Oricare ar fi cazul, aceștia fac acel pas extrem de important de a veni pe site-ul dvs. Acum aveți șansa de a-i determina să continue, abonându-se la un buletin informativ sau abonându-se la lista de e-mail.
Există câteva moduri de a încorpora formulare de înscriere prin e-mail, cu servicii. Spre exemplu, Mailchimp, care oferă formulare de înscriere care pot fi introduse într-o pagină cu ușurință. Ele oferă mai multe opțiuni de stilizare pentru a vă ajuta să păstrați formularele în ton cu imaginea marcii dvs.. La fel ca orice alt conținut integrabil, utilizarea unui formular Mailchimp implică preluarea codului de încorporare HTML. Vedeți exemplul de mai jos pentru inserarea acestuia într-un element din propriul design. Integrarea formularelor de înscriere pentru email-uri, contact și buletine informative pe un website, aplicație mobilă sau postare de blog constituie un element important în construirea listei de e-mail.
Un website nu ar trebui să fie o fundătură. Având adresele lor de e-mail, vă permite să le trimiteți conținut care să vă ajute să convertiți acea vizită într-o vânzare.
2. Integrarea audio
Integrarea conținutului în website oferă vizitatorilor o experiență îmbunătățită. Conținutul multimedia nu numai că le oferă oamenilor șansa de a intra în legătură cu dvs. la un nivel mai profund decât textul. În plus, le oferă posibilitatea de a vă urmări pe celelalte platforme.
3. Postări pe Instagram
Integrarea conținutului în website sub formă de postări pe Instagram este un alt mod de a le permite oamenilor să vă cunoască marca și să vă urmărească.
DreamLife Beats , un producător hip-hop, prezintă în partea de sus a site-ului sunetul unora dintre lucrările sale, dar include și postări Instagram încorporate în design. Aceste videoclipuri, cum ar fi unul care prezintă munca sa de creare de ritmuri le permit oamenilor să vadă mai mult din procesul său. În plus, acesta completează restul conținutului său.
4. Testimonialele clienților
Prezentarea recenziilor clienților reali ajută foarte mult la consolidarea reputației dvs. Citatele și testimonialele fanilor explică de ce sunteți grozav într-un mod autentic.
Q Audio pune recenziile pozitive Yelp ale clienților lor chiar în design-ul site-ului. Conținutul de mărturie încorporat îi poate inspira și pe cei care au avut experiențe bune cu marca dvs. să scrie propriile recenzii.
5. Postările de Facebook și Twitter
Integrarea conținutului Facebook și Twitter este o altă modalitate de a vă extinde prezența pe rețelele sociale direct de pe propriul site.
Celebrul teatru de comedie The Second City, la care Stephen Colbert este absolvent, încorporează Twitter în pagina lor de destinație, invitându-și fanii să-i urmărească și oferind mai mult conținut comic.
6. Conținut video
Dacă sunteți activ pe YouTube sau Vimeo, vreți ca videoclipurile să fie văzute de cât mai multe persoane. Punerea acestor videoclipuri pe pagina de destinație le pune în fața mai multor oameni și vă permite să-i câștigați ca noi urmăritori.
EarthQuaker Devices, un producător de piese pentru chitară de tip boutique, produce videoclipuri pe acest subiect. Au integrat videoclipurile pe site-ul lor, oferind fanilor mai multă experiență și șanse multiple de a-i urmări pe YouTube.
O regulă generală: aveți grijă la redarea automată a videoclipurilor. Deși unii le consideră foarte captivante, ele pot cauza, de asemenea, nenumărate probleme de accesibilitate.
7. Sondaje de cercetare a clienților
Analytics oferă informații valoroase dar există posibilitatea să obțineți mai multe informații direct de la persoanele care au ajuns pe pagină. Formularul de sondaj nu trebuie să fie prea lung. Acesta trebuie să adreseze doar întrebările importante la care doriți să le aflați răspunsurile.
De exemplu, SurveyMonkey oferă chestionare integrabile care pot fi introduse în orice design. Ei oferă un tutorial gratuit pe site-ul lor pentru a vă ghida prin proces.
Wufoo oferă, de asemenea, formulare și sondaje integrabile care sunt adaptabile în funcțiue de orice design. Astfel, vă oferă alte modalități de a captura date importante despre clienți.
8. Reclame și link-uri de afiliere
Există modalități multiple de integrare a reclamelor în site-ul dvs.. Anunțurile de la companiile de renume și produsele legate de ceea ce faceți pot fi integrate în tema site-ului dvs.. Puteți utiliza Google AdSense pentru a arăta anunțuri care s-ar potrivi bine nișei dvs..
Link-urile de afiliere Amazon către produsele pe care le menționați pot genera, de asemenea, niște bani. Dacă doriți să le includeți, asigurați-vă că sunteți transparent cu privire la link-urile dvs. de afiliat prin evidențierea lor corespunzătoare.
Lăsați conținutul să fie vizibil
Integrarea conținutului în website-ul dvs. poate fi benefică pentru imaginea mărcii. Dacă aveți conținut care vă prezintă produsele și ceea ce faceți pe rețelele sociale, vă va ajuta să ieșiți în evidență. În plus, folosirea acestui conținut adaugă un plus experienței utilizatorului, oferindu-i ceva mai mult și arătându-i cine sunteți.
Utilizați integrarea conținutului în website împreună cu scrierea informativă și elemente vizuale interactive pentru a spune povestea mărcii dvs. Utilizarea unor astfel de elemente fac integrarea conținutului în website să fie mult mai plăcută vizual pentru vizitatorii pe care îi aveți pe site-ul dvs.
Sperăm că v-au atras atenția aceste idei de conținut integrabil în website-ul dvs. și vă invităm să vedeți și restul articolelor postate pe blogul nostru.
Pingback: 5 Moduri în care designerii ar trebui să dezvolte empatia